Μοιράσου το αρθρο!

Αθ. Λιούπης: “Η Μαγνησία στέλνει το μήνυμα της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας”

Δίπλα στους πολίτες Λιούπης, Τριαντόπουλος, Μπουκώρος

 

Ηχηρό μήνυμα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας και συνοχής της παράταξης έστειλε χθες η Μαγνησίας, στις συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν και συμμετείχαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του νομού κ.κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, Χρήστος Μπουκώρος και Αθανάσιος Λιούπης με την παρουσία στελεχών της ΝΔ αλλά και του προέδρου της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκου Αθανασάκη.

“Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε έμπρακτα στην κοινωνία ότι οι προγραμματικές της θέσεις, παρά τις πολλές εξωγενείς κρίσεις, που αντιμετώπισε με επιτυχία, έγιναν πράξη την τετραετία που μας πέρασε. Οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι νέοι, οι ευάλωτοι, οι οικονομικά αδύναμοι, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι και όλοι οι πολίτες είδαν καθαρά στις εκλογές της 21ης Μαΐου και έδωσαν αυτή την μεγάλη και ιστορική νίκη στη Νέα Δημοκρατία. Όμως, ο αγώνας μας δεν τελείωσε τότε.

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι πολύ σημαντικές για να μπορέσει η χώρα να συνεχίσει με σταθερότητα στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας όλων. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι το μέλλον της χώρας και η Νέα Δημοκρατία ζητά ξανά την εμπιστοσύνη όλων, προκειμένου για ακόμη μια φορά οι προεκλογικές δεσμεύσεις να γίνουν πράξη. Στόχος μας ένα κράτος με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, χωρίς ανισότητες, με ίσες ευκαιρίες για όλους”, τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης στις τοποθετήσεις του τόσο στον Αλμυρό, σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε από τον Χρήστο Τριαντόπουλο, όσο και στη συγκέντρωση στο Διμήνι, που μίλησαν στους κατοίκους μαζί με τον Χρήστο Μπουκώρο.

Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει καθημερινά πως είναι συμπαγής και ενωμένη για τον κοινό στόχο. Οι υποψήφιοι Βουλευτές καθημερινά βρίσκονται από άκρη σε άκρη στη Μαγνησία μεταφέροντας και παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

“Με τους συνυποψήφιούς μου Χρήστο Τριαντόπουλο,  Χρήστο Μπουκώρο, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκο Αθανασάκη, με στελέχη της παράταξής της επικοινωνήσαμε με τους πολίτες και ζητήσαμε να δώσουν το παρών όλοι στις κάλπες. Η συμμετοχή όλων είναι το πρώτο βήμα για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, είναι το βήμα για μια σύγχρονη, δίκαιη Ελλάδα, για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε”, επεσήμανε ο κ. Λιούπης, ο οποίος θα συνεχίσει τις συναντήσεις του με τους πολίτες.

 

 

Αγ. Νικολάου 36, 1ος όροφος, 38221, Βόλος, Τηλ. 2421034818, email: ath.lioupis@gmail.com

 

 

Περισσότερα Εδω