Ο Δημήτρης Αλεξανδρής που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν υποδύεται τον Ευθύμη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, φιλοξενήθηκε στο Happy Day και μίλησε για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν έβλεπα και δε βλέπω πολλή τηλεόραση λόγω χρόνου. Δεν έβλεπα ούτε τον Σασμό, είχε τύχει όμως να δω μια σκηνή της Μαρίας Πρωτόπαππά με τον Δημήτρη Ήμελλο και ενθουσιάστηκα. Αντιλήφθηκα ότι υπάρχει χώρος να γίνονται πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που είχα στο μυαλό μου για μια καθημερινή σειρά» παραδέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε για τη σχέση με τη γυναίκα του που πλέον μετρά 30 χρόνια, τα δυο τους παιδιά αλλά και τα αδέρφια του με τα οποία όπως είπε έχει εξαιρετική σχέση.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 30 χρόνια και έχουμε δυο παιδιά. Πιστεύω περισσότερο στην τύχη παρά στο τι καταθέτεις σε μια σχέση. Φυσικά τα πράγματα στις σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια αλλά πιστεύω πολύ περισσότερο στην τύχη που δένει δυο ανθρώπους όποια σχέση κι αν είναι αυτή. Τα παιδιά μου έχουν εκφράσει πάνω στην κουβέντα την επιθυμία να ασχοληθούν με την υποκριτική αλλά όχι σοβαρά… Με τα αδέλφια μου έχω εξαιρετική σχέση».

Τέλος, ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε και για τον τηλεοπτικό ήρωα που υποδύεται, τον “Ευθύμη” λέγοντας:

«Προσπάθησα ώστε ο «Ευθύμης» να “πατάει” στην πραγματικότητα. Αν πούμε ότι κάτι προσπαθώ να κάνω είναι να φαίνεται ότι αυτός ο άνθρωπος έχει πονέσει πάρα πολύ κι αυτός ο πόνος τον έχει μεταμορφώσει σε κάτι άλλο, σε έναν άνθρωπο που δεν έχει συναισθηματική εμπλοκή με κάτι».

Περισσότερα Εδω