Ο Γιάννης Μάρκου τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε γνωστό Kέντρο της Αθήνας, όπου και παρακολούθησε από κοντά τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς, Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Στο πλευρό του βρέθηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν από κοντά τον διαγωνισμό ομορφιάς με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλη.

Στιγμιότυπα της βραδιάς ανέβασε στα social media ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος αποκάλυψε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Μάρκου:

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Μάρκου τα  ξημερώματα της Παρασκευής 28/10 στη Βαρυμπόμπη δέχτηκε 15 μαχαιριές από έναν 25χρονο.

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα. Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων αρχίζουν να τσακώνονται με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Μάρκου, Οι πέντε διαφώνησαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

«Αυτό το πράγμα που έγινε ήταν δολοφονική επίθεση, καθαρά δολοφονική επίθεση. Νιώθω εξουθενωμένος. Όταν κατάλαβα ότι τα πόδια μου έτρεχαν αίμα, ότι είχα πλημμυρίσει, γιατί δεν το κατάλαβα αμέσως. Έκανα 5-4 δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του επιχειρηματία στο Live News, ο οποίος πλέον επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητά του.

Περισσότερα Εδω