Κάθε μέρα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor All Star. Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται πλέον πέντε Survivors όμως οι θέσεις για τον live ημιτελικό της Αθήνας είναι τέσσερις…

Ένας Survivor θα αποχωρήσει μόλις μια ανάσα από το τέλος. Απόψε ο στίβος μάχης περιμένει τους Survivors για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Κανείς δε θέλει να χάσει και να βρεθεί αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της αποχώρησης!

Σκληρές αναμετρήσεις που οδηγούν στην ανάδειξη ενός νικητή. Ποιος θα πάρει την πρώτη ασυλία και ποιος θα αναδειχθεί πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας;

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν κατακτά την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας, και έχει τη δυνατότητα να «ανακατέψει την τράπουλα», καθορίζοντας ποιος είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, στο σημερινό επεισόδιο το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας των Διασήμων, θα αναδείξει υποψήφιους τους: Νίκο Μπάρτζη, Μάριο Πρίαμο και την Στέλλα Ανδρεάδου με την τελευταία να αποχωρεί και να επιστρέφει στην Ελλάδα, μόλις λίγες μέρες πριν το μεγάλο τελικό.

Περισσότερα Εδω