Ερωτευμένη η Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς!

Όπως αναφέρει η Real Life και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, η νεαρή ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Ευαγγέλου, ο οποίος είναι σκηνοθέτης της σειράς, Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι ζει στην Κύπρο κάτω από την ίδια στέγη, τόπος καταγωγής και των δύο, όπου πραγματοποιούνται και γυρίσματα της σειράς.

Αντιγόνη Νεοφύτου – Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την σχέση της

«Δεν σχολιάζω και δεν απαντώ τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ να μιλώ μόνο για τη δουλειά μου», ήταν η αντίδραση της Αντιγόνης Νεοφύτου.

Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων συμπεριφέρονται με απόλυτη επαγγελματικότητα, αποφεύγοντας να δίνουν αφορμή για σχόλια.

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Ο σύντροφός μου είναι πολύ υποστηρικτικός»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έχει κάνει σπουδές πάνω στον χορό, ενώ τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα πάνω στην υποκριτική, ακολουθώντας τις συμβουλές του συντρόφου της, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον παραγωγό της σειράς, Αντρέα Γεωργίου.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Night Out και στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, η Αντιγόνη Νεοφύτου είχε αναφερθεί στον σύντροφό της, αποφεύγοντας να αποκαλύψει το όνομά του.

«Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υποστηρικτικός. Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο κουλ από εμένα.  Ένας σύντροφος πρέπει να σε αποδεχτεί πλήρως και το αντίστροφο», δήλωνε για τον σύντροφό της.

 

Αντιγόνη Νεοφύτου – Διακοπές στην Άνδρο με τον σύντροφό της

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Αντιγόνη Νεοφύτου και ο Γιώργος Ευαγγέλου πρόσφατα βρέθηκαν στην  Άνδρο όπου και έκαναν κοινές διακοπές λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Γη της Ελιάς ο οποίος τις επόμενες μέρες κάνει πρεμιέρα στο Mega.

Φωτογραφίες: Instagram

Περισσότερα Εδω