Δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διάθεσή τους –λόγω ενοχλήσεων κατά την προθέρμανση–, οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Τορόντο Ράπτορς στον Καναδά με 97-93 και είδαν το σερί οκτώ νικών τους να ολοκληρώνεται. Εμφατικές νίκες για Γκρίζλις, Σανς και Σπερς, μεγάλο «διπλό» των Σικάγο Μπουλς επί των Νιού Γιορκ Νικς.

Ιστορική νίκη για τους Μέμφις Γκρίζλις ενάντια στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 152-79!

Ακόμη σκοράρει η ομάδα του Τενεσί, η οποία «σκόρπισε» τους Θάντερ επικρατώντας με τη μεγαλύτερη διαφορά στα χρονικά του ΝΒΑ και μάλιστα, χωρίς τον Τζα Μοράντ!

Οι Γκρίζλις είχαν εννέα παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο τον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (μέτρησε 27 πόντους), ενώ ακολούθησε ο Ντε Άντονι Μέλτον με 19.

Ρεκόρ και για τους Φοίνιξ Σανς, 114-103 τους Ντιτρόιτ Πίστονς

Η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς έφθασε το αήττητο σερί της στα 18 παιχνίδια και πλέον με 19-3 έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Επτά παίκτες των πρωταθλητών της Δυτικής Περιφέρειας είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Κάμερον Τζόνσον και Κάμερον Πέιν να έχουν από 19, προερχόμενοι από τον πάγκο.

Κυρίαρχοι οι Σαν Αντόνιο Σπερς στο Πόρτλαντ, 114-83 τους Τρέιλ Μπλέιζερς

Τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για το σύνολο του Γκρεγκ Πόποβιτς, ενάντια στους Μπλέιζερς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο Μπριν Φορμπς με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Νταγκ ΜακΝτέρμοτ να προσθέτει 16 και τον ΝτεΖάντε Μάρεϊ 15 και 13 ασίστ.

Καταλύτης ο ΝτεΡόζαν για τους Σικάγο Μπουλς, 119-115 τους Νιού Γιορκ Νικς στο «MSG».

Αν και απώλεσαν διαφορά 21 πόντων, οι «ταύροι» επιβλήθηκαν εκτός έδρας των Νικς, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 34 πόντους (18 από εκείνους στην 4η περίοδο).

Ζακ ΛαΒίν και Νίκολα Βούτσεβιτς ακολούθησαν, πετυχαίνοντας από 27 πόντους και αναλαμβάνοντας δράση κατά τη διάρκεια ολόκληρου του τέταρτου δεκαλέπτου.

Τα αποτελέσματα της 3ης Δεκεμβρίου:

Νιού Γιορκ Νικς – Σικάγο Μπουλς: 115-119.

Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς: 97-93.

Μέμφις Γκρίζλις – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: 152-79.

Φοίνιξ Σανς – Ντιτρόιτ Πίστονς: 114-103.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Σαν Αντόνιο Σπερς: 83-114.

Περισσότερα Εδω