Τον απόλυτο έρωτα ζουν εδώ και 2,5 χρόνια η Χαρά Παππά και ο Στέφανος Τσαγκαράκης και δεν κρύβουν την χαρά τους στα social media.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το GNTM και ο σύντροφός της συγκατοίκησαν από την αρχή της σχέσης τους, καθώς από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν τη μεταξύ τους χημεία και επικοινωνία.

«Είμαστε μαζί σχεδόν δυο χρόνια. Συγκατοικούμε από πολύ νωρίς. Η συγκατοίκηση είναι άψογη. Αν το νιώθεις και το πιστεύεις, δεν υπάρχει λόγος να το αργείς γιατί στη συγκατοίκηση μαθαίνεις κάποιον. Χτύπα ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά. Το αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα είναι κάτι που δε λέγεται, πρέπει να είναι έκπληξη. Ισχύει ότι μας γνώρισε η μητέρα μου» είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσαγκαράκης στην εκπομπή Breakfast@Star.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες καθώς επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο μέσα από τα social media η Χαρά Παππά επιλέγει να μοιράζεται κάποια τρυφερά στιγμιότυπα μαζί του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Αίγυπτο για το Πάσχα, όπου πέρασε μοναδικές στιγμές και μερικές από αυτές δεν παρέλειψε να τις μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τόσο η Χαρά Παππά όσο και ο Στέφανος Τσαγκαράκης δημοσίευσαν εικόνες από τις εξορμήσεις τους στην Αίγυπτο και μας έδειξαν και τα αξιοθέατα που επισκέφθηκαν.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

Περισσότερα Εδω