Η Επιστημονική Διημερίδα, με τίτλο «Ιχνηλατώντας τις εξελίξεις της ογκολογίας», που διοργανώνεται από την Ελληνική Ογκολογική Εκπαίδευση και Πράξη (ΕΛ.Ο.Ε.Π.), σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας & το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, θα λάβει χώρα στη Λάρισα, στις 10-11 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial.

Στην Επιστημονική Διημερίδα θα παρουσιαστούν οι πρωτοποριακές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί σε βασικούς τομείς της έρευνας και της θεραπείας του καρκίνου, καθώς και οι νέες ανακαλύψεις και οι σημαντικές προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον.

Βασικός σκοπός και στόχος είναι η ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων από καταξιωμένους επιστήμονες υγείας σχετικά με τις νέες στρατηγικές και τις καινοτόμες θεραπευτικές εξελίξεις που χρειάζεται να ενσωματωθούν στο νέο πρότυπο της αντιμετώπισης του καρκίνου.

Η πλούσια θεματολογία της Διημερίδας, περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες σχετικές με την υποστηρικτική αγωγή, τον καρκίνο πνεύμονα, τον γυναικολογικό καρκίνο, τον καρκίνο προστάτη, τον καρκίνο μαστού, τον καρκίνο δέρματος, κ.α.

Φιλοδοξούμε ότι η Διημερίδα «Ιχνηλατώντας τις εξελίξεις της ογκολογίας», θα δώσει τη δυνατότητα της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης που απαιτείται στους επαγγελματίες υγείας και ταυτόχρονα θα αποτελέσει τη βάση γόνιμων συζητήσεων και προβληματισμών, θα προάγει την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ των καταξιωμένων και των νεοτέρων συναδέλφων, θα συμβάλλει στην καλύτερη αλληλοκατανόηση και συνεργασία και θα ευαισθητοποιήσει τις αρχές και τους επιστημονικούς φορείς.

Η Διημερίδα είναι υβριδική, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής δια ζώσης και διαδικτυακά.

Η αναμετάδοση θα γίνει live μέσω της πλατφόρμα livemed και οι συνεδριάσεις θα είναι προσβάσιμες μέσω livestreaming στο site www.livemed.gr στις 10-11 Μαΐου 2024, καθώς και κατόπιν ζήτησης (on demand) μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Για να δείτε το πρόγραμμα της Διημερίδας πατήστε ΕΔΩ

Η εγγραφή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας καθώς και σε προπτυχιακούς – μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής πατώντας ΕΔΩ

Η επίσημη τελετή έναρξης της Διημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, στις 20:30.

Με εκτίμηση,
Αθανασία Λιάπη

E.T.S. Events & Travel Solutions S.A.
154 El. Venizelou Str. 171 22 N.Smirni, Athens-Greece
Tel. Switch: +30 210 98 80 032 (Ext.419)
Mobile: +30 6951 147 206
Fax: +30 210 98 81 303
E-mail: a.liapi@events.gr
Web: www.events.gr, www.ets.gr, www.dmc.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω