Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ξένια Καλογεροπούλου στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Κάλλια Καστάνη.

Η σπουδαία ηθοποιός, η οποία τη φετινή χρονιά συμμετέχει στη θεατρική παράσταση Humans, μίλησε για το διαζύγιο των γονιών της, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών αλλά και τις τέσσερις αποβολές που είχε.

«Έχω περάσει και χαρές και πόνους, όπως όλος ο κόσμος. Είχα μια ζωή πολύ γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Στα γενέθλιά μου, όταν έκλεινα τα 12, μου είπε η μαμά μου ότι “ο μπαμπάς σου δεν θα μας θέλει”. Ο μπαμπάς είχε ερωτευτεί άλλη γυναίκα και δεν ενδιαφερόταν πια για τη μαμά μου και για μένα. Γκρεμίστηκε όλος μου ο κόσμος. Τα εφηβικά μου χρόνια ήταν κάπως ζόρικα», είπε αρχικά η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η Ξένια Καλογεροπούλου εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω πως η σχέση μου με τον Γιάννη Φέρτη θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά, αν είχε έρθει το παιδί που περιμέναμε. Έχασα και ένα παιδί μετά τον Γιάννη, με τον Κωστή. Αυτή ήταν η μοίρα μου, να μην κάνω παιδί, μπορεί να ήταν και για καλύτερο, ποιος ξέρει; Ήταν οδυνηρή ιστορία οι 4 αποβολές που είχα, όποια γυναίκα έχει ζήσει κάτι παρόμοιο, ξέρει. Όταν γύριζα το “Αγάπη μου παλιόγρια” ήμουν ακόμα πληγωμένη σωματικά από μια αποβολή και πήγα άρρωστη στο γύρισμα. Μου έκανε καλό να δουλεύω».

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Περισσότερα Εδω