Το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου για τις Ιερές Ακολουθίες από σήμερα Κυριακή του Πάσχα μέχρι την Κυριακή του Θωμά έχει ως εξής:

Την Κυριακή του Πάσχα (5 Μαΐου), στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου (6 Μαΐου), στις 7 π.μ., θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου Λάρισας (οδ. Βόλου).

Την Δευτέρα της Διακαινησίμου (6 Μαΐου), στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τερψιθέας.

Την Τρίτη της Διακαινησίμου (7 Μαΐου), στις 7 π.μ., θα ιερουργήσει στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λάρισας.

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου (9 Μαΐου), στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αργυροπουλίου.

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου (10 Μαΐου), στις 7 π.μ., θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μέλισσας.

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου (10 Μαΐου), στις 6 μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού και θα προστεί της Ιεράς Λιτάνευσης στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης.

Το Σάββατο της Διακαινησίμου (11 Μαΐου), στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει στον Εσπερινό του Θωμά στην Ιερά Μονή Παναγίας Γλυκοφιλούσας Ραψάνης.

Την Κυριακή του Θωμά (12 Μαΐου), στις 7 π.μ., θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Θωμά Μακρυχωρίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω