Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γνωστοί Λαρισαίοι ιδιοκτήτες καταστήματος αλυσίδας καφέ στο κέντρο της Λάρισας επί της Κοραή, κοιτώντας στο αρχείο των καμερών ασφαλείας του τελευταίου μήνα: Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, αφού η 20χρονη εργαζόμενη – όπως υποστηρίζουν – τους είχε κλέψει πάνω από 30 φορές!

Η κοπέλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οnlarissa.gr, έφθασε στη Λάρισα από χωριό γειτονικής Θεσσαλικής πόλης για σπουδές, ενώ ζήτησε δουλειά επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα. Από τους πρώτους κιόλας δύο μήνες ωστόσο διαπιστώθηκε πως έλλειπαν σχεδόν κάθε ημέρα χρήματα και υλικά. Από ζάχαρη, γάλατα, μέχρι σάντουιτς, μπισκότα και φυσικά μετρητά!

Τον περασμένο Μάρτιο το ζευγάρι των εργοδοτών αποφάσισε να ανατρέξει στο υλικό των καμερών ασφαλείας, το οποίο κρατούσε το αρχείο των προηγούμενων τριάντα ημερών. Εκεί, εμβρόντητοι έβλεπαν την 20χρονη αδιαφορώντας για το ότι την καταγράφουν οι κάμερες, να κλέβει και να παραδίδει τα κλοπιμαία σε δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν εντός του καταστήματος, ένα συγγενικό κι ένα φιλικό.

Την επόμενη ημέρα οι εργοδότες της, της ζήτησαν το κλειδί επικαλούμενοι κάποια δικαιολογία, όμως η νεαρή κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτή και άρχισε να… τρέχει!

Οι ιδιοκτήτες έσπευσαν με το αποδεικτικό υλικό στην αστυνομία, υπέβαλαν μήνυση και περιμένουν την ώρα του δικαστηρίου.

Δείτε τα βίντεο που εξασφάλισε το onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω