Φιγουράρει ανάμεσα στις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρείες της χώρας και έχει κάτω από τις φτερούγες της πάρα πολλά πρώτα ονόματα του ελληνικού, λαϊκού κυρίως, μουσικού στερεώματος της Ελλάδας. Κι όμως ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Real Music Greece, είναι λαρισαϊκή δισκογραφική εταιρεία με έδρα την Λάρισα και με Λαρισαίο ιδιοκτήτη.

Η πορεία της στον χώρο είναι αξιοθαύμαστη καθώς παρά το γεγονός ότι οι δισκογραφικές στην Ελλάδα είναι πάρα πολλές αυτή τη στιγμή η Real Music έχει μια μακροχρόνια ολοένα και πιο ανοδική πορεία με δυνατό της χαρτί τους σπουδαίους καλλιτέχνες που την εμπιστεύονται.

Αρκεί να αναφέρουμε μερικά ονόματα για να γίνει αντιληπτή η επιτυχία της: Ζαφείρης Μελάς, Κατερίνα Στανίση, Γιώργος Μαργαρίτης, Βασίλης Τερλέγκας, Γιάννης Βασιλείου, Στέλλα Κονιτοπούλου, Λευτέρης Βαζαίος, Χαρά Βέρρα, Χάρης Κωστόπουλος, Γωγώ Τσαμπά, Στάθης Ξένος, Γιώργος Γερολυμάτος, Δημήτρης Χρυσοχοϊδης, Γιώργος Δασκουλίδης, Κώστας Σαφέτης, Κωνσταντίνα, Τέρρυς Χρυσός, Στάθης Αγγελόπουλος, Σταύρος Φωτιάδης, Σώτης Βολάνης, Αλέκος Ζαζόπουλος, Εβίτα Σερέτη, Χρήστος Κάλλοου, Νεκτάριος Σφυράκης, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης και πολλοί άλλοι.

Οι ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας είναι πολύ μεγάλοι και βρίσκεται μέσα στο TOP 7 των πιο δυνατών δισκογραφικών εταιρειών της χώρας.

Αυτό που επίσης αποτελεί αξιοπρόσεκτο στοιχείο είναι πως διαθέτει δικό της κανάλι, το Real MusicTV που εκπέμπει σε όλα τα κορυφαία applications της Ελλάδας, κάτι που ελάχιστες δισκογραφικές διαθέτουν.

Η εταιρία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2011 με ιδρυτές τους Λαρισαίους Δημήτρη και Κωνσταντίνο Τσιανάκα.

«Η Real Music Greece ιδρύθηκε στην κυριολεξία από την αγάπη μας για την μουσική! Το μεράκι μας, οι σκέψεις μας, οι ιδέες μας, οι στόχοι μας, τα έργα μας συμπληρώνουν το παζλ για το τι εστί Real Music για εμάς. Δεν υπάρχει ταβάνι για την Real Music Greece και τους στόχους της, θέλουμε να διατηρούμαστε σε κορυφαίο επίπεδο και μέσα στις ανταγωνιστικότερες δισκογραφικές της χώρας, σε μία εποχή πολύ δύσκολη όπου οι απαιτήσεις των καλλιτεχνών σε συνδυασμό με την εξέλιξη της μουσικής βιομηχανίας μας, ανεβάζει και τον πήχη των απαιτήσεων. Η Real Music Greece μπορώ να πω με σιγουριά πως μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη και θα εξελίσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής», τονίζει στο onlarissa.gr, ο Δημήτρης Τσιανάκας.

Η εν λόγω δισκογραφική τα τελευταία πέντε χρόνια τρέχει ένα εξαιρετικό αναπτυξιακό project σε όλο το φάσμα της δισκογραφίας με παραγωγούς και promoters, καθώς και με ολοκληρωμένες παροχές στο θέμα των Social Media όπου και κυριαρχούν στην εποχή μας ειδικά στην προώθηση καλλιτεχνών.

Η Real Music είναι επίσημη δισκογραφική ούσα επίσημο μέλος του Grammo (Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης & Προστασίας των Δικαιωμάτων) καθιστώντας τη ως επίσημη δισκογραφική εταιρία και ως όχι ένα απλό Label με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επιπρόσθετα, η Η Real Music έχει ενεργή και μόνιμη συνεργασία με την Digital Minds την παγκόσμια εταιρία ψηφιακής διανομής και προστασίας δικαιωμάτων στο διαδίκτυο, όπως και το official κανάλι στο youtube  το οποίο βρίσκεται υπό την προστασία της εν λόγω εταιρίας.

Ceo:  Δημήτρης Τσιανάκας

Γενική Διεύθυνση: Απόστολος Βούλγαρης

Υπεύθυνη Έντεχνης / Pop / Rock σκηνής: Μαριλίζα Παπάζογλου

Υπεύθυνος: Επικοινωνίας Πέτρος Βασιλειάδης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα Social της εταιρίας και στο email: Info@realmusic.gr

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω