Με μία εκδήλωση που θύμιζε… πολιτική συγκέντρωση, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Παπαλέξης ως άλλος… αφέτης, σήμανε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας για τις εκλογές στον παραγωγικό φορέα που είναι προγραμματισμένες για το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο κ. Παπαλέξης γέμισε την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα όχι μόνον με τις υποψηφιότητες που ανακοίνωσε, αλλά και με εκείνους που έδωσαν το παρών στις πρώτες σειρές του ακροατηρίου.

Την ίδια ώρα, εντείνονται οι παρασκηνιακές ζυμώσεις μεταξύ προσώπων από ετερόκλητους πολιτικούς χώρους, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συμμαχίες οι οποίες θα εκπλήξουν, αλλά και θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Μετά το Πάσχα αναμένεται η επόμενη κίνηση από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Γουργιώτη ο οποίος φαντάζει για πολλούς ως το «αντίπαλο δέος» για τον κ. Παπαλέξη.

Ρυθμιστικό ρόλο αναμένεται να έχει ο διάδοχος του απερχόμενου προέδρου στο Επιμελητήριο Σωτήρη Γιαννακόπουλου, Νίκος Ντάγκας. Ο Αγιώτης επιχειρηματίας συνεχίζει τις επαφές με στόχο να ενδυναμώσει το ψηφοδέλτιο, έχοντας πάντως – κατά πληροφορίες – «ευήκοα ώτα» σε πιθανές προτάσεις συνεργασίας.

Υποψηφιότητα ανακοίνωσε ξανά και ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης κ. Βασίλης Ζάρκος, όμως η λίστα των μνηστήρων δεν φαίνεται να κλείνει μόνον με τα παραπάνω ονόματα. Τούτο διότι κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, γνωστός Λαρισαίος με πολιτική και όχι μόνον δράση, φέρεται να βολιδοσκοπεί πρόσωπα και καταστάσεις με στόχο να κατέλθει στις εκλογές για το Εμπορικό Επιμελητήριο. Με κεντροδεξιό πρόσημο (και αυτός), αυτό θα σημάνει έναν άνευ προηγουμένου «εμφύλιο» σπαραγμό μεταξύ τουλάχιστον τριών συνδυασμών…

Υπενθυμίζεται πως οι εκλογές είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω