Στη δωρεάν παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου στον Δήμο Λαρισαίων, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προχώρησε η ΕΛΒΑΚ ΑΕ, σε μια κίνηση που ανταποκρίνεται στην ανάγκη της δομής για εξεύρεση χώρου αποθήκευσης τροφίμων και ειδών υγιεινής, αλλά και επισφραγίζει την πολύ καλή συνεργασία ετών με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τον Δήμο Λαρισαίων.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και τους χώρους που παραχωρούνται βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΛΒΑΚ, κ.Klaus Humbert και τον γενικό διευθυντή, κ.Παναγιώτη Φρόνιμο. Μάλιστα, ο κ.Μαμάκος παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στους κ.κ.Humbert και Φρόνιμο, για την πολυετή προσφορά της εταιρείας.

Ζητήματα που αφορούν στις ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου Λαρισαίων, της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των στελεχών της εταιρείας και του Δήμου Λαρισαίων.

Στη συνάντηση μετείχαν, ακόμη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, κ.Παναγιώτης Δαλαμπύρας, ο Διευθυντής Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, κ.Θεόδωρος Κυρόπουλος, στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της ΕΛΒΑΚ ΑΕ.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω