Ο Διονύσης Ατζαράκης βρέθηκε καλεσμένος στο Night Out μιλώντας για την επιτυχία του στο youtube αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Ο γνωστός κωμικός, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αναφέρθηκε στην περίοδο που άλλαξε σχολείο, καθώς όπως δηλώνει υπήρξε ως μαθητής σε ένα καταπιεστικό περιβάλλον, κάτι που τον έκανε να αντιδράσει…

«Έφυγα από εκεί, έκανα την επανάστασή μου, ήταν ένα καταπιεστικό σχολείο στον Καρέα και κάθε φορά λέω ότι στενοχωριέμαι που έχει κλείσει, γιατί δεν μπορώ να τους κάνω δυσφήμιση», είπε ο Διονύσης Ατζαράκης. 

«Ήταν από αυτά τα σχολεία τα στερεοτυπικά που βλέπουμε στις ταινίες τύπου “Ματίλντα” ότι “βγάλε το χέρι να σε βαρέσω με τον χάρακα”. Γύρω από το σχολείο είχαμε 1995 και μέσα στο σχολείο 1965. Έκανα την επανάστασή μου, έφυγα από εκεί και πήγα μετά σε ένα άλλο ιδιωτικό με καλόγριες, όπου έζησα ζωάρα πια, ήμουν χαλαρός. Είναι οξύμωρο ότι στις καλόγριες ήταν πολύ πιο χαλαρά και ωραία και άνετα μαθητικά χρόνια από ό,τι ήταν στο προηγούμενο σχολείο», πρόσθεσε ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Δεν με πήγαν ποτέ στις καλόγριες για τη σχέση μου με την εκκλησία. Απλά ήθελα να φύγω από το άλλο και οι γονείς μου είχαν κόλλημα να με πάνε σε ιδιωτικό και, επειδή αυτό ήταν κοντά εκεί που μέναμε, στην Ηλιούπολη, με πήγαν εκεί», κατέληξε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Περισσότερα Εδω