Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Μπαζάρ  που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΑΡΩΓΗ» Αμπελώνα την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα σε συνεργασία με τα 1ο – 2ο – 3ο Δημοτικά Σχολεία  και το Γυμνάσιο Αμπελώνα. Μια δράση Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης  προς τον συνάνθρωπο την οποία αγκάλιασαν και στήριξαν οι Εκπαιδευτικοί , οι μαθητές – μαθήτριες  των σχολείων του Αμπελώνα που με πολύ κέφι και μεράκι φιλοτέχνησαν υπέροχα Πασχαλιάτικα δώρα.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται επίσης τα εξής: Πιστεύουμε μέσα από την εκδήλωση επιτεύχθηκαν οι δύο στόχοι που είχαμε θέσει, οι οποίοι ήταν:

  • Να μυήσουμε του μαθητές και τις μαθήτριες στις ιδέες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης κάνοντας τους συμμέτοχους σ’ αυτή την προσπάθεια και
  • Να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων για τις ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα.

Οι χειροποίητες δημιουργίες που φιλοτέχνησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες ήταν εντυπωσιακές και δεν άφησαν ασυγκίνητους τους επισκέπτες  του Μπαζάρ, οι οποίοι επέλεξαν τις Πασχαλινές λαμπάδες και τα δώρα από τις δημιουργίες των μαθητών μαθητριών στηρίζοντας ταυτόχρονα το έργο της αλληλεγγύης του συλλόγου.

Η επιτυχία της εκδήλωσης μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για πετύχουμε  τους σκοπούς του συλλόγου  για αλληλεγγύη  προς τις ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα.

Η εκδήλωση ήταν παράλληλη δράση Αλληλεγγύης με τον 9ο ποδηλατικό γύρο που διοργανώθηκε από   τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» στα πλαίσια της συνεργασίας για την διάδοση του Εθελοντισμού , της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Αλληλεγγύης

Τα λίγα Πασχαλινά δώρα που απέμειναν θα διατεθούν  την Μ. Τρίτη 30  Απριλίου 2024 από τις 09:00 έως 12:30  στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα  όπου θα διεξαχθεί η 106η Εθελοντική Αιμοδοσία για το Πάσχα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες όπως επίσης τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας  που αγκάλιασαν αυτή την δράση εθελοντισμού και Αλληλεγγύης.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τον ραδιοφωνικό σταθμό Scanner fm για το ραδιοφωνικό spotπροβολής της εκδήλωσης.

Το Φιλανθρωπικό Μπαζάρ επισκέφθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Τσικριτσής Στέλιος, οι Αντιπεριφερειάρχες  Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σουλούκος Σωτήρης ,Υγείας κ. Αποστόλου Ευάγγελος, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Τυρνάβου κα Μπάσμπα Διαμάντω , ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Πόλη που θέλουμε» κ. Αμάρι Σάμερ- Αθανάσιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Μάμμος και Νικόλαος Τηγανής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ Θεοχαρίδης Δημήτρης, η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου κα Ρούλα Σουρλατζή- Ζαχαράκη, ο Συμπολίτης μας και Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας/ ΤΕΦΑΑ, κ. Αστέριος Πατσιαούρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαμαριναίων Κωσταντίνος Ζιάγκας, , η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα κα Μαρία Βαρακλιώτου- Μπάσμπα, , και η Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών κα Τούλα Μουγδή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και φυσικά πλήθος κόσμου που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας”.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω