Με το σύνθημα «Εξελίξεις και προκλήσεις για ένα καλύτερο μέλλον» η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα φιλοξενηθεί από Παρασκευή έως Κυριακή 17-19 Μαΐου 2024, στο Grecotel Larissa Imperial στη Λάρισα. Η εκδήλωση διεξάγεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μεταλλοτεχνουργών Λάρισας και Περιχώρων, καθώς και τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup, που έχουν αναλάβει την Οργάνωση του Συνεδρίου.

Στο σημαντικό γεγονός του κλάδου των δομικών κατασκευών Αλουμινίου & Σιδήρου θα συμμετάσχουν σύνεδροι από όλη την Ελλάδα. Οι σύνεδροι θα είναι βιοτέχνες Κατασκευαστές, στελέχη Βιομηχανίων και άλλοι Επαγγελματίες του Κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου & σιδήρου, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί. Επιπροσθέτως θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι κλαδικών φορέων από όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 17 Μάϊου 2024 στις 17:00 και οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 20:00. Το Σάββατο 18 Μαΐου οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στις 10:30-19:30, ενώ την Κυριακή 19 Μάϊου 2024 οι εργασίες θα διεξαχθούν στις 10:30-14:30. Το Συνέδριο έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους του Κλάδου των δομικών κατασκευών Αλουμινίου & Σιδήρου θα έχει μία πλούσια θεματολογία με εξαιρετικούς ομιλητές, η οποία επικεντρώνεται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

– Επιχειρηματικότητα & Εξοικονόμηση Ενέργειας

– Εξελίξεις & προκλήσεις στον κλάδο του Αλουμινίου

– Προϊόντα Αλουμινίου & Αρχιτεκτονική

– Αναβάθμιση της Επιχειρηματικότητας με το βλέμμα στο μέλλον

– Ευρωπαϊκές Πολιτικές – Πράσινη Επιχειρηματικότητα

– Εκπαίδευση – Κατάρτιση – Πιστοποίηση Προσόντων

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργεί παράλληλη έκθεση όπου θα παρουσιαστούν όλες οι εξελίξεις και οι καινοτομίες του κλάδου των Αρχιτεκτονικών Κατασκευών Αλουμινίου. Η είσοδος για τους επαγγελματίες τους κλάδου, καθώς και για μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές κλπ είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω