Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση έργου που αφορά  τη βελτίωση  τμημάτων εσωτερικής οδοποιίας, κατασκευής κρασπέδων και πεζοδρομίων καθώς και τμήματα αγωγών όμβριων σε τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Τα τμήματα των οδών θα ασφαλτοστρωθούν έχουν συνολικό μήκος ίσο με 12.000 μ εκ των οποίων τα 2.000 μ είναι ήδη ασφαλτοστρωμένα σε αρκετούς οικισμούς και χρίζουν εκ νέου ασφαλτόστρωσης αφού η συχνή κίνηση αγροτικών μηχανημάτων έχει διαβρώσει τον υφιστάμενο ασφαλτοτάπητα. Τα 10.000 μ είναι τμήματα οδών σε όλους τους οικισμούς που είναι χωματόδρομοι και πρέπει να ασφαλτοστρωθούν. Τα πεζοδρόμια που θα κατασκευασθούν θα είναι συνολικού μήκους 12.000 μ σε όλους τους οικισμούς, στα τμήματα που θα γίνει και η καινούργια ασφαλτόστρωση.

Ο ανάδοχος θα εφαρμόσει τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της μελέτης που  συντάχθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλελέρ. Η απαιτούμενη δαπάνη εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 3.320.000 €.

Στην υπογραφή της σύμβασης ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι Γ. Κουκούτσης, Ι. Πινάκα, Αν. Ρεντζιάς, Κ. Φιλιππούλης και Αλ. Χονδρονάσιοςκαθώς και η μηχανικός του Τμήματος Τεχνικών & Η/Μ Έργων & Συγκοινωνιών του Δήμου Κιλελέρ Ζ. Κράχτη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω