Τη δική της εμπειρία από μια σύντομη συναναστροφή που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη περιέγραψε η ηθοποιός Κατερίνα Μπιλάλη στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή και την εφημερίδα Espresso.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αφού την είχε δει σε μια παράσταση την πλησίασε ζητώντας της το τηλέφωνό της με το πρόσχημα μιας συνεργασίες. ‘Εκ τότε, όπως αναφέρει η ηθοποιός, ο σκηνοθέτης της τηλεφωνούσε επίμονα προτείνοντάς της να συναντηθούν σε κάποιο μπάρ κάτι που η ίδια ουδέποτε δέχτηκε ενώ της πρότεινε να πάνε μαζί και σε κάποιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κάτι που επίσης αρνήθηκε.

Μάλιστα, όπως λέει η Κατερίνα Μπιλάλη, η άρνησή της αυτή ήταν που εκανε τον Πέτρο Φιλιππίδη να λέει σε όλους πως είναι τρελή και πως εκείνη είναι που του τηλεφωνει συνεχώς ζητώντας του έναν ρόλο.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σας είχε προτείνει κάποιον ρόλο και αρνηθήκατε. Θα μας αναφέρετε το περιστατικό

Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε το τηλέφωνο μου για να συνεργαστούμε. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε να βρεθούμε σε μπαρ. Δεν πήγαινα. Κάποια στιγμή, και ενώ αυτός ήταν στην Θεσσαλονίκη και εγώ στη Λάρισα σε περιοδεία, μου ζήτησε να έρθει με το αυτοκίνητο ως τη Λάρισα να με πάρει και να πάμε στο ξενοδοχείο του στη Θεσσαλονίκη. Δεν πήγα, δεν πήρα τον ρόλο. Το καλύτερο ήταν που έλεγε σε κοινούς μας γνωστούς ότι είμαι τρελή και ότι τον έπαιρνα εγώ τηλέφωνο συνέχεια για τον ρόλο και γι’ αυτό δεν συνεργαστήκαμε.

Σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, πως το σχολιάζετε;

Έχουμε την κοινωνία και το σύστημα που μας αξίζει. Τους βιαστές, τους παιδεραστές, τους κακοποιητές τούς γεννά και τους θρέφει το ίδιο το σύστημα που τους νταντεύει. Είμαι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Πιστεύω στην ουτοπία. Και ευτυχώς είμαστε πολλοί. Απόδειξη αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή με τους καλλιτέχνες και την τεράστια κινητοποίηση, μέσω καταλήψεων και μαζικών διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, απέναντι στην κατάφωρη αδικία να μας τσουβαλιάσουν όλους μαζί και να μας πετάξουν στο μηδέν, υποβαθμίζοντας και υποτιμώντας τις σπουδές μας

Περισσότερα Εδω