Η Avli του Μύλου ανανεώθηκε, ανακαινίστηκε, βάζοντας για ακόμη μια χρονιά τη δική της σφραγίδα στην εστίαση της πόλης.

Βρίσκεται σε μια τοποθεσία με τεράστια παράδοση για την πόλη μας, ενώ η θέα του είναι το κάτι άλλο, με τα επιβλητικά κτίρια να δεσπόζουν θυμίζοντας σε όλους την ιστορία αλλά και το μέλλον της πόλης.

Η μέρα στην Avli του Μύλου ξεκινάει με καφεδάκι ή απολαυστικούς χυμούς, σε μια ήσυχη πλατεία, όπου τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν άφοβα με τους φίλους τους, καθώς εσείς απολαμβάνετε ήρεμες στιγμές.

Κι αν πεινάσεις; Στην Avli θα βρεις επιλογές σε pizza & club sandwich!

Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως η Avli διατίθεται και για παιδικά πάρτυ, για να προσφέρετε στο παιδί σας την καλύτερη εμπειρία στη γιορτή ή στα γενέθλιά του, αλλά και για κάθε είδους εκδήλωση.

Επιπλέον, στην Avli θα βρείτε ηλεκτρικά παιδικά αυτοκίνητα όπου τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν, πάντα με την εγγύηση και την ασφάλεια που παρέχεται από τον χώρο.

Το βράδυ πάλι, είναι η καλύτερη ώρα… Εκεί που ο ήλιος πέφτει, ο ουρανός γεμίζει αστέρια, η μουσική ξεκινάει να παίζει και μια απόλυτα ρομαντική βραδιά αρχίζει για σένα…

Απόλαυσε το αγαπημένο σου cocktail υπό τους ήχους τοπικώς σχημάτων, τα οποία εμφανίζονται κάθε Παρασκευή ή με lounge μουσικές από επιλεγμένους dj’s.

Συνοπτικά, η Avli του Μύλου, έχει δημιουργήσει για σένα το απόλυτο σημείο, για να περάσεις τις πιο όμορφες στιγμες, συντροφιά με τους αγαπημένους σου!

Ανοιχτά Παρασκευή / Σάββατο / Κυριακή από το πρωί!

Πάρτε μία γεύση:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω