Η Ελένη Πετρουλάκη έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Mega Καλημέρα και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις κόρες της.

«Σαν μαμά είμαι τη μία ήρεμη αλλά από την άλλη θα νευριάσω. Εξαρτάται τη μέρα. Δεν λένε οι κόρες μου τα προσωπικά τους στον πατέρα τους. Ό,τι είναι να πούνε, θα το πούνε με τη μαμά» είπε αρχικά η γνωστή γυμνάστρια.

Όσον αφορά στη μεγαλύτερη κόρη της που έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό, η Ελένη Πετρουλάκη εξομολογήθηκε: «Όταν έφυγα από το εξωτερικό για να γυρίσω πίσω, ένιωσα σαν να μου ξεριζώνουν την καρδιά. Έχω μία εφαρμογή και ξέρω ακριβώς που βρίσκεται η κόρη μου ανά πάσα στιγμή. Πολλές φορές αυτό δεν είναι καλό για εμένα γιατί μου δημιουργεί μία αγωνία. Ένας πάτερ μου είπε ότι πρέπει να κάνω υπομονή, να αφήσω την Παναγία και τον Χριστό να προστατεύουν τα παιδιά μου κι έτσι θα είμαι ήρεμη. Και πραγματικά είμαι ήρεμη».

Λίγο αργότερα, η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη, που ξεπέρασε μόνη της. «Δεν πήγα σε ειδικό, το ξεπέρασα μόνη μου. Είναι κάποια θέματα που ουσιαστικά χρειάζεται να σταθείς δυνατός. Είναι μία απόλυτα φυσιολογική κατάσταση που τη βιώνουν πολλές γυναίκες» είπε, επίσης.

«Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές», δήλωσε η Ελένη Πετρουλάκη και κατέληξε:

«Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για έμενα και να ήθελα και άλλα παιδιά δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό παρά μονό όσοι το έχουν βιώσει».

Περισσότερα Εδω