Μοιράσου το αρθρο!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε στο Ορφανοτροφείου Βόλου, σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους των παιδιών, φορείς της πολιτείας και εθελοντές του ιδρύματος!

Την γιορτή επιμελήθηκε η παιδαγωγός κυρία Φύλλη Μπακαλοπούλου με τους εθελοντές φοιτητές του πανεπιστημίου Βόλου  και την μουσική χορωδία ΙΩΝΕΣ .

Ο πρόεδρος του ιδρύματος κύριος Κώστας Θεοδώρου ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη τους, αγκαλιάζοντας το ίδρυμα με αγάπη, υπογραμμίζοντας ότι τα  παιδιά χρειάζονται απλά φροντίδα και εφόδια, ενώ αναφορικά με τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό στα Μέσα Ενημέρωσης, τόνισε ότι είναι ανοιχτοί να τους γνωρίσετε!

Τα παιδιά ανέβασαν την θεατρική παράσταση «Η Πολιτεία που δεν είχε Χριστούγεννα», με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα συγκινητική.

Στις καρδιές, βέβαια, των παιδιών αλλά και στο… μεγάλο σπίτι που μένουν είναι πάντα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Τα παιδιά αλλά και οι προσκεκλημένοι γέλασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν όλα μαζί, υποδύθηκαν ρόλους, κουράστηκαν αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Το Ορφανοτροφείο Βόλου ευχαριστεί τον κόσμο για την τόσο συγκινητική τους στήριξη και εύχεται καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα Εδω