Μπορεί πριν από δυο σχεδόν μήνες να είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο να χωρίζουν, ωστόσο, η ίδια η ηθοποιός σε δηλώσεις της είχε διαψεύσει την είδηση.

«Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτήν τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα» είχε πει τότε η Αθηνά Οικονομάκου.

Όπου υπάρχει καπνός όμως, λένε ότι υπάρχει και φωτιά κι έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 26/4 το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι, με επίσημη ανακοίνωση προς τα Μέσα, έκανε γνωστή την απόφασή του να λήξει τον γάμο του.

Ωστόσο, τα σύννεφα στη σχέση τους φαίνεται πως μετρούσαν μήνες, και παρά τις όποιες προσπάθειες μπορεί να έκαναν για να ξεπεράσουν τα εμπόδια, τελικά δεν τα κατάφεραν. Οι κοινές τους αναρτήσεις είχαν εδώ και μήνες μειωθεί αισθητά, και η Αθηνά Οικονομάκου, ολοένα και πιο συχνά επέλεγε να ταξιδεύει στο εξωτερικό χωρίς τον σύζυγό της. 

Μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE είχαν δώσει το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Humans.

Ωστόσο, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια έδειχναν πάντα πρόθυμοι να χαρίσουν ένα κλικ στους φωτογράφους, εκείνο το βράδυ αρνήθηκαν να ποζάρουν μαζί.

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε μόνη της, αλλά όταν ζητήθηκε στο ζευγάρι να χαρίσει στους φωτογράφους ένα κοινό κλικ, ευγενικά αρνήθηκε και προχώρησε στο εσωτερικό του θεάτρου αθόρυβα…

Περισσότερα Εδω