Γονείς θα γίνουν, ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν, οι οποίοι πριν από μερικές εβδομάδες έκαναν γνωστή τη σχέση τους μέσα από τα social media.

Ο γιος της Χριστίνας Παππά και η όμορφη ηθοποιός περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους, μια είδηση την οποία ανακοίνωσε η Άννα Μπεζάν μέσα από το instagram.

 

Χριστίνα Παππά – Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE

Λίγα λεπτά μετά την χαρμόσυνη ανάρτηση της Άννας Μπεζάν για την εγκυμοσύνη της, το TLIFE επικοινώνησε με την Χριστίνα Παππά.

«Α, δεν τα ξέρω αυτά. Τι μου λέτε τώρα, με πιάνετε απροετοίμαστη. Δεν το ξέρω… Να σας πω ψέματα τώρα; Δεν το ξέρω! Να είμαι η μητέρα του και να μην το ξέρω…» ήταν η πρώτη αντίδραση της Χριστίνας Παππά η οποία αιφνιδιάστηκε με την ερώτηση για την εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν.

Όπως και να ‘χει, η Χριστίνα Παππά θα γίνει μια γλυκύτατη γιαγιά, αφού είναι γνωστό, πόσο μεγάλη αδυναμία έχει στον γιο της, Δημήτρη τον οποίο και έκανε σε πολύ μικρή ηλικία.

Όπως λένε… του παιδιού μου το παιδί, δυο φορές παιδί!

Εμείς να ευχηθούμε “Με το καλό” στην Άννα Μπεζάν και στον Δημήτρη Παππά οι οποίοι πλέον θα μετρούν αντίστροφα τους μήνες για τον ερχομό του μωρού τους.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω