Σε μια προσωπική εξομολόγηση για την περιπέτεια που παραλίγο να στοιχίσει την υγεία της, πέρασε η Μαριαγάπη Ξυπολιά μέσα από τα social media.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, πριν από ένα χρόνο αφαίρεσε ελιά από την πλάτη της, η οποία εξελίσσονταν σε μελάνωμα. 

«Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν, “πάλι καλά το προλάβαμε”. Να φοράτε αντηλιακό, δε σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαριαγάπη Ξυπόλια.

Μαριαγάπη Ξυπολιά – Όσα δεν γνώριζες για το μοντέλο

Η «μάχη» με τα κιλά

Σε μια από τις πιο πρόσφατες εξομολογήσεις της στο instagram το 2023 η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε για ένα δύσκολο διάστημα της ζωής της, όταν βρέθηκε στην Κίνα για τις προγραμματισμένες της συνεργασίες ως μοντέλο: «Εδώ είμαι στην Κίνα όταν μπήκα καραντίνα 21 ημέρες. Έκανα την πιο αυστηρή δίαιτα που έχω κάνει στη ζωή μου. Είχα χάσει 7 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες και ενάμιση μήνα μετά την καραντίνα πήρα πίσω όλα τα κιλά και δύο μήνες μετά είχα ανέβει 13 κιλά πάνω. Ακόμη πιο πάνω από το φυσιολογικό μου βάρος.

Δεν είχα περίοδο για 4 μήνες, το οποίο με έκανε να πάρω κι άλλα κιλά και όσο περισσότερο στρες είχα για όλο αυτό τόσο χειρότερα γινόμουν. Ήταν ένας φαύλος κύκλος» αποκάλυψε η Μαριαγάπη Ξυπολιά με ανάρτησή της.

Το GNTM και η σχέση με τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Το μοντέλο συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από το GNTM του Star το 2020. Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει στον έρωτα, αφού έγινε ζευγάρι με τον επίσης διαγωνιζόμενο του GNTM, Αιμιλιάνο Μάρκο.


Για την σχέση της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου η Μαριαγάπη Ξυπολιά δήλωνε:  «Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι, οπότε θα έλεγα πως είμαστε σαν αδελφάκια. Μιλούσαμε πολύ και καταλάβαμε από νωρίς πως ο τρόπος που μεγαλώσαμε και κάποια πιστεύω μας είναι παρόμοια.

Οπότε αναγκαστικά ταιριάξαμε σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που θαυμάζω στον Αιμιλιανό είναι ότι έχει τεράστια υπομονή, σε αντίθεση με μένα. Εγώ ανυπομονώ γενικά» είχε εξομολογηθεί η Μαριαγάπη στο περιοδικό OK!

Ο χωρισμός

To 2022 σε συνέντευξή της στο Happy Day η Μαριαγάπη Ξυπολιά επιβεβαίωσε στην κάμερα τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου. Όπως τόνισε το γνωστό μοντέλο, η απόσταση που τους χώριζε, όσο εκείνη ζούσε στην Κίνα, ήταν και ο βασικότερος παράγοντας που τους ώθησε στην απόφαση να χωρίσουν.

«Η σχέση μας ήταν δύσκολη γιατί είχαμε πάντα την απόσταση. Δεν ήθελα να χωρίσουμε αλλά εγώ δούλευα 6 μήνες στην Κίνα και εκείνος στην Ιταλία. Τότε είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις. Το δουλέψαμε και είδαμε ότι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε άλλο. Όσες φορές προσπαθείς να φτιάξεις κάτι όταν δεν υπάρχει η ίδια προσπάθεια και από τα δύο άτομα, συνήθως το χειροτερεύεις», δήλωνε η Μαριαγάπη Ξυπολιά. 

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, μετά το GNTM και τις συνεργασίες που ακολούθησαν, δεν θέλησε να απασχολήσει τα Media με προσωπικές της υποθέσεις. Η εξομολόγησή της για το μελάνωμα που αφαίρεσε από την πλάτη της, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα, αυτό της πρόληψης…

Περισσότερα Εδω