Φουντώνουν τα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Μαρία Παπαγεωργίου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στο Παρίσι, ενώ μαζί του φαίνεται πως βρέθηκε και η όμορφη influencer Μαρία Παπαγεωργίου, όπως «πρόδωσαν» τα στιγμιότυπα που ανέβασε στο ίδιο βράδυ με τον πύργο του Άιφελ.

Ποια είναι η Μαρία Παπαγεωργίου

Με περισσότερους από 65.000 followers στο instagram, η Μαρία Παπαγεωργίου δραστηριοποιείται ως influencer στα social media, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από επαγγελματικές της φωτογραφίσεις και άλλοτε στιγμιότυπα των διακοπών της.

Κάνοντας κάποιος μια αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θα αντιληφθεί εύκολα την αγάπη της για το καλοκαίρι. Έχοντας ταξιδέψει στα περισσότερα νησιά της Ελλάδος, η Μαρία Παπαγεωργίου ποζάρει με τα εντυπωσιακά της μαγιό προκαλώντας διαρκώς τα νέα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Η Μαρία Παπαγεωργίου δηλώνει στο βιογραφικό της, απόφοιτος Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Παπαγεωργίου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Tik Tok, καθώς τα βίντεο με τη γιαγιά της κα Πόπη, που δείχνουν στιγμές από την καθημερινότητα γιαγιάς και εγγονής, δέχονται «βροχή» από likes.

«Η σχέση μας είναι μια σχέση δύο φιλενάδων. Δεν είναι η κλασική γιαγιά με τίποτα. Εμείς τη φωνάζουμε Super γιαγιά», είχε δηλώσει η Μαρία Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

@mariaofgreece Χρόνια πολλά γιάγιω❤️ #90 #γιαγιακα #γιαγιαμου ♬ original sound – Maria Papageorgiou

 

Μαρία Παπαγεωργίου: Οι «αθόρυβες» εμφανίσεις δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η πρώτη κοινή έξοδος που στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν τα πρώτα δημοσιεύματα περί νέας σχέσης, ήταν όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο γήπεδο και στις κερκίδες του Παναθηναϊκού, δημοσιεύοντας στιγμιότυπο με τα αθλητικά τους παπούτσια.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση για τη Μαρία Παπαγεωργίου

Και όσο τα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου «φουντώνουν», εκείνος σε πρόσφατες δηλώσεις του απάντησε πως η σχέση του με τη Μαρία Παπαγεωργίου είναι μόνο φιλική.

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε απαντήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή Γεια σου.

Κωνσταντίνος Βασάλος – Μαρία Παπαγεωργίου: Μαζί στο Παρίσι

Η όμορφη influencer και ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκαν μαζί στην πόλη του Φωτός, αποφεύγοντας να ποζάρουν μαζί για τα social media. 

//www.tiktok.com/embed.js

Περισσότερα Εδω