Το Φεστιβάλ Εκπαίδευσης, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός έρχεται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλία και τη Λάρισα και ειδικότερα θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου 2022, στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

80 πανεπιστημιακά ιδρύματα και πολύ πληροφορία και γνώση για τα παιδιά και τους γονείς σε αυτό το σημαντικό Φεστιβάλ.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην έδρα της Περιφέρειας, ανέφερε πως: «Αυτό το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο, και θα δώσει και την δυνατότητα της πληροφορίας, διότι ο καλός φοιτητής, είναι ο πληροφορημένος φοιτητής. Αυτό το Φεστιβάλ, στέκεται δίπλα στο μέλλον των παιδιών με σεβασμό και ενδιαφέρον. Του δίνει την δυνατότητα να λύσει τις απορίες του και να καθορίσει το μέλλον του».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, επισήμανε ότι: «Είναι ένας θεσμός που δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δήμος Λαρισαίων. Ένας θεσμός που έχει το στοιχείο της πληροφόρησης και της ενημέρωσης απέναντι σε γονείς και παιδιά που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα, αυτόν των εξετάσεων.

Μια τέτοια δράση με συμμετοχή 80 πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, έρχονται σε μια στιγμή που οι γονείς και τα παιδιά, αγωνιούν και έχουν διλλήματα για το μέλλον των παιδιών. Είναι επίσης μία ακόμη δράση όπου συνεργάζονται οι φορείς της πόλης και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, ο πρόεδρος Ιδιωτών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Χρήστος Βλούχος, σημείωσε τα εξής: «Τιμή μας να γίνει υπό την αιγίδα μας το Φεστιβάλ διότι αναγνωρίζεται το έργο των φροντιστηρίων”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω