Η Μαρία Ηλιάκη ανήκει στο κλαμπ των νέων μαμάδων και όπως είναι λογικό αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και καινούργιες προκλήσεις λόγω της απειρίας της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης, έγιναν γονείς στις 31 Μαΐου και από τότε η ζωή τους άλλαξε εντελώς. Η κόρη τους είναι προτεραιότητά τους και αστείρευτη πηγή της ευτυχίας τους!

Η Μαρία Ηλιάκη μέρα με τη μέρα προσαρμόζεται στους νέους ρυθμούς της ζωής της μαζί με το μωρό και δεν σταματά να μαθαίνει νέα πράγματα. Οι απορίες είναι πολλές και καθημερινά η ίδια προσπαθεί να βρίσκει λύσεις σε διάφορα ζητήματα που την απασχολούν. Πολλές είναι οι φορές, μάλιστα, που η Μαρία Ηλιάκη ζητάει την άποψη και τις συμβουλές των διαδικτυακών φίλων της στα social media. 

Έτσι έγινε και αυτή τη φορά! Η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από βίντεο, στα οποία εξηγούσε στους followers της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ειδικότερα, κάθε φορά που η κόρη της κλαίει και εκείνη τη νανουρίζει περπατώντας, η μικρή σταματάει το κλάμα. Όταν, όμως, η παρουσιάστρια πάει να καθίσει, αμέσως το μωρό αρχίζει να κλαίει ξανά. 

Μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που συμβαίνει, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μάθει, αν υπάρχει κάποια επιστημονική τεκμηρίωση. 

Δες το βίντεο:

 

Περισσότερα Εδω