Την αντίδραση που είχε το πρωί της Παρασκευής 26/4 μέσα από το Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας για τα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε στη Super Κατερίνα πως «κατανοώ την πικρία του Δημήτρη. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μπήκε σε αυτή τη λογική, έγινε αυτό που έγινε, θεωρεί ότι το χρησιμοποίησαν εσωκομματικά και συνέβη αυτό. Το κατανοώ. Έκανε ένα διορθωτικό και είπε γιατί είχε θυμώσει».

«Βάλε όμως ένα στοπ σε αυτό. Με τα περαιτέρω ή θα γίνεις ο πολέμιος ή προσπαθείς μονίμως να το ανακυκλώσεις. Το λέω με πολλή αγάπη απέναντι στον Δημήτρη. Εγώ στη θέση του, είτε θα πέρναγα στην αντίπερα όχθη και θα κήρυττα τον πόλεμο είτε, αφού διορθώνω και κάποια πράγματα, θα έβαζα μια τελεία» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Θα έκανα ένα κείμενο τελειωτικό και ό,τι και να άκουγα, δεν θα απαντούσα. Τώρα, με την αναμόχλευση και τον λόγο του Δημήτρη που είναι ενθουσιώδης, άλλα θέλω να πω αλλά λέω πως είναι ενθουσιώδης, πάντα θα ανακύπτουν τέτοια θέματα και πάντα θα ξύνει μια πληγή που κυρίως θα είναι δική του πληγή. Διότι τα κόμματα είναι σκληρόπετσα και προχωράνε, όπως και η πραγματικότητα είναι σκληρόπετση και προχωράει», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Περισσότερα Εδω