Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί της Παρασκευής 29/3 να θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Γιάννη Πλούταρχο, και να είπε ότι έκανε πλάκα όταν είπε ότι έχει “θέματα” να λύσει μαζί του, ωστόσο, το παράπονό του για τον τραγουδιστή το είχε εκφράσει και λίγες ημέρες νωρίτερα.

Όταν η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είχε αποκαλύψει ότι -μόνος του – είχε παρεξηγηθεί με τον τραγουδιστή, γιατί δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε εκπομπή του.

«Ο μπαμπάς σου είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα σε αυτή τη χώρα… Είναι το καλό παιδί της ελληνικής δισκογραφίας, έχουμε κι εμείς τέτοιους τίτλους, το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόραση. Τα καλά παιδιά του χώρου δε συναντήθηκαν ποτέ. Συναντηθήκαμε κάποτε σε έναν χορό της ελληνικής αστυνομίας, αλλά δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ τηλεοπτικά. Σχεδόν ήμουν παρεξηγημένος με τον μπαμπά σου. Τώρα τελευταία ξεπαρεξηγήθηκα. Μόνος μου» είχε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δε θα έπρεπε. Εδώ βλέπεις, σου στέλνει τα παιδιά του» του απάντησε η Κατερίνα με τον παρουσιαστή να λέει,  «Και στο ραδιόφωνο ένιωθα μια πικρία γιατί ο Γιάννης δεν έχει έρθει ποτέ σε μια εκπομπή».

«Σου στέλνει όμως κάτι πιο πολύτιμο γι’ αυτόν. Ξέρω ότι ο μπαμπάς δεν είναι πολύ της τηλεόρασης, και ίσως τον έχει σώσει από πολλά πράγματα αυτό, έχει κρατήσει οικογένεια. Είναι ίσως από τους ελάχιστους ανθρώπους που από την αρχή έχει κρατήσει οικογένεια, έχει κάνει πέντε παιδιά, το θαυμάζω σε ακραίο βαθμό αυτό και ενδεχομένως να παίζει ρόλο το ότι έμεινε λίγο πίσω από τα φώτα» του απάντησε η κόρη του τραγουδιστή.

Περισσότερα Εδω