Εβδομάδα αφιερωμένη στις επιστροφές είναι αυτή για το MasterChef, καθώς ήδη έχουν κερδίσει το εισιτήριό τους για το σπίτι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και η Μαρίνα Ντεμολλάι. Στο αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού τρεις νέες μαγειρικές μάχες θα κρίνουν ποιοι θα βρεθούν στο σπίτι και ποιοι θα θα χρειαστεί να μαγειρέψουν ξανά στη δοκιμασία δεύτερης ευκαιρίας.

Η Κωνσταντίνα με τον Παύλο, η Ανούς με τον Αντώνη και ο Στέφανος με τον Ιωάννη είναι οι παίκτες που θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο MasterChef. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ο Πάνος Ιωαννίδης πέρασε από τους πάγκους των διαγωνιζόμενων, προκειμένου να ελέγξει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κάθε υποψήφιος.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό, ο γνωστός σεφ τόνισε στους παίκτες ότι πρέπει να κρατήσουν χρόνο για το στήσιμο του πιάτου, καθώς έχουν βαρεθεί να ακούν δικαιολογίες. “Παιδιά κρατείστε χρόνο για να στήσετε το πιάτο. Έχουμε κουραστεί να ακούμε “δεν πρόλαβα”, “τελευταία στιγμή”, “θα μπορούσα και καλύτερα”. Έτσι;”, ήταν τα λόγια του Πάνου Ιωαννίδη.

Η Μαρία Λαζαρίδου πίστεψε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είχε εκείνη αποδέκτη και έτσι ανέφερε:”Σπόντα ήταν αυτό για μένα; Εγώ ήμουν η τελευταία προσπάθεια που δεν πρόλαβε και με ενοχλεί που το ακούω έτσι, δεν με βοηθάει να επανέλθω ψυχολογικά καθόλου. Δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος τους και τι προσπαθούν να πετύχουν, πάντως αν προσπαθούν να με ξυπνήσουν με αυτόν τον τρόπο δεν το καταφέρνουν”.

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω