Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από το Μεγάλο Κανάλι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή καμία λεπτομέρεια και όλοι αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την επιστροφή της “Βασίλισσας”!

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις του Mega σε καθημερινή βάση. Η γνωστή παρουσιάστρια σχεδόν κάθε μέρα κατεβαίνει από τα Μελίσσια στην Καλλιθέα για τις απαραίτητες συσκέψεις και επαγγελματικά ραντεβού, ώστε να στηθεί ακριβώς η εκπομπή που οραματίζεται να κάνει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη και το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία του Μεγάλου Καναλιού στην Συγγρού, όπου βρέθηκε γι’ ακόμη μια φορά για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του νέου της τηλεοπτικού βήματος. Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα φιλική και δεν δίστασε να χαμογελάσει και να χαιρετήσει τους φωτογράφους και τις κάμερες που την περίμεναν υπομονετικά για μία δήλωσή της.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE:

Η Ελένη Μενεγάκη γι’ ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα πιο office look, φορώντας λευκό παντελόνι, λευκό τοπ, nude σακάκι και ψηλοτάκουνες γόβες ίδιας απόχρωσης. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες δεν αποχωρίζεται και τη μάσκα προστασίας της… από το Mega! 

Και αν δεν πρόσεξες το κοινό σημείο σε όλες τις εμφανίσεις της στα γραφεία του Mega, θα σου πούμε εμείς! Η Ελένη Μενεγάκη και στα τρία επαγγελματικά της ραντεβού έχει επιλέξει να φορέσει λευκό παντελόνι είτε σε μορφή καμπάνας είτε πιο skinny όπως και στη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Περισσότερα Εδω