Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή του στο «Survivor» και αποκάλυψε τι τον κούρασε περισσότερο από τη διαμονή του στο παιχνίδι. 

«Όταν με συναντούν στο δρόμο, με συγχαίρουν για το ήθος μου και τη στάση που είχα στο παιχνίδι. Μου λένε ότι ήμουν αξιοπρεπής και ακέραιος. Αυτά λέει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Σίγουρα λαμβάνω και σχόλια εναντίον μου αλλά θεωρώ ότι άφησα μια ωραία εικόνα. Αυτά τα σχόλια είναι συνήθως χωρίς επιχειρήματα και είναι υβριστικά. Δεν με κούρασε ούτε η πείνα, ούτε τα αγωνίσματα, με κούρασε η συμβίωση και το ριάλιτι…»

Όσον αφορά στην απόφαση του να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, ο Γιώργος Κοψιδάς απάντησε: «Τα θέατρα είναι κλειστά και δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν, ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά, δεν υπήρχε τίποτα και όλα αυτά που περίμενα να γίνουν δεν ξέραμε πότε θα γίνουν. Οπότε μου έγινε αυτή η πρόταση, που ήταν και πάρα πολύ καλή οικονομικά, σκέφτηκα αν θα επηρεάσει την δουλειά μου και τελικά πήρα την απόφαση να πάω. Ξέφυγα από τις καραντίνες και τις μάσκες. Ήμουν ελεύθερος μέσα στη φύση».

 

«Στο συγκεκριμένο ριάλιτι που πήγα, θεωρώ ότι είναι πολύ δίκαιο να πληρώνεται ένας παίκτης που πηγαίνει εκεί. Βάζεις το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σου σε μεγάλη ταλαιπωρία. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι πολύ δικαιολογημένα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Περισσότερα Εδω