Με νέο επεισόδιο επέστρεψε του Survivor απόψε και οι παίκτες είναι έτοιμοι για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας για την εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου 13/4 ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο κύριος Λευτέρης Καφετζής είχε μία περιπέτεια που παραλίγο να αποδειχθεί μοιραία, στην προσπάθειά του να διασχίσει τον ωκεανό με ένα ιστιοπλοϊκό.

Ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, δεν είχε μέχρι πρότινος ενημερωθεί για το περιστατικό. 

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά», πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.

Περισσότερα Εδω