Ευχέλαιο υπέρ υγείας πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Ιερό παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο παρουσία του Διοικητή του νοσκομείου, Γρηγόρη Βλαχάκη, του διοικητικού συμβουλίου, υγειονομικών και ασθενών.

Παρών και ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, καθώς τις Άγιες ημέρες που διανύουμε η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στους ανθρώπους που δεν θα γιορτάσουν την Ανάσταση και το Πάσχα στο σπίτι με τις οικογένειες τους, αλλά θα δίνουν την προσωπική τους μάχη για το υπέρτατο αγαθό, την υγεία. 

Ο Λαρισαίος βουλευτής μετά το πέρας του ευχελαίου, αντάλλαξε ευχές για δύναμη με τους υγειονομικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους του νοσοκομείου, συνάντησε ιατρούς και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς, με την ευχή τα νοσοκομεία να παραμένουν άδεια ειδικά τις άγιες αυτές ημέρες. Μάλιστα επισκέφθηκε τα διοικητικά τμήματα του νοσοκομείου και ενημερώθηκε από τους διευθυντές και τους προϊσταμένους για το έργο που επιτελείται και τις ανάγκες που προκύπτουν.

«Παρευρέθηκα σήμερα στο ευχέλαιο που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου, για να ευχηθώ με τη σειρά μου ταχεία ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς και καλή δύναμη στο υγειονομικό προσωπικό που θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους αρρώστους συνανθρώπους μας όλες τις ημέρες των γιορτών, αφήνοντας τις οικογένειες και το γιορτινό πασχαλινό τραπέζι.

Είστε άξιοι επαίνων, καθώς το λειτούργημα το οποίο έχετε επιλέξει σας καθιστά καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

Ευχαριστώ για την προσφορά του και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Γρηγόρη Βλαχάκη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω