Ο Μάριο Γκέτσε ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Αϊτχόφεν, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τον Ολλανδικό σύλλογο, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τους «χωριάτες» από την Ντόρτμουντ και σε 25 συμμετοχές με αυτούς πέρυσι, μέτρησε έξι τέρματα και επτά ασίστ. Φέτος, σε δέκα αναμετρήσεις έχει ήδη σημειώσει τρία τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

«Η PSV είναι ένας καλός σύλλογος και μπορώ να εργασθώ εδώ υπό την καθοδήγηση ενός σπουδαίου προπονητή και εξαιρετικού βοηθητικού προσωπικού. Επιπλέον, η ενέργεια που περιβάλλει την ομάδα μας είναι πολύ ευχάριστη. Η συνολική εικόνα είναι καλή και έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ. Οι βάσεις τέθηκαν αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να διατηρήσουμε το επίπεδο που έχουμε φτάσει εδώ και δέκα μήνες, αλλά αυτός είναι ο στόχος που έχω θέσει για τον εαυτό μου. Μπορούμε ακόμη να εξελιχθούμε και θα ήθελα να είμαι μέρος αυτού», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Γερμανός άσος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω