Πρεμιέρα έκανε σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου το Πρωινό και ο Βαγγέλης Περρής πήρε τη σκυτάλη για να σχολιάσει τον νέο κύκλο του Big Brother. Ο δημοσιογράφος μάλιστα έριξε και τα βέλη του κατά της εκπομπής “Όλα Γκουντ” με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα.

Ο Βαγγέλης Περρής, συναισθηματικά φορτισμένος, μίλησε για τον τίτλο της εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο οποίος θυμίζει τις εκπομπές “Όλα” του Θέμου Αναστασιάδη.

«Θέλω να πω κάτι που έχει σχέση με τους παρουσιαστές, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί τους, αλλά… Εγώ δεν είμαι ο φύλακας του ιερού δισκοπότηρου του “Όλα”. Το “Όλα” με τον Θέμο έχει γράψει την ιστορία του. Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο, ότι λείπει η ευαισθησία να παίρνεις το όνομα μιας εκπομπής που έχει γράψει τη δική της ιστορία ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και να χρησιμοποιείς το “Όλα”. 

Τώρα να βγαίνεις και να κάνεις μια εκπομπή “Όλα Γκουντ” είναι σαν να λες “Ελένη γκουντ”, “Φως στο Τούνελ γκουντ”. Είναι ακόμη χειρότερο γιατί ο άνθρωπος που έκανε αυτή την εκπομπή δεν είναι ανάμεσά μας. Δεν είναι κανένα προσωπικό θέμα… Ποτέ δεν είναι αργά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

Δες το βίντεο:

 

Περισσότερα Εδω