Η γιαγιά του έξι μηνών βρέφους που βρέθηκε κάτω από τη θέση του Μιχάλη Κλάψη, ενός από τους ήρωες επιβάτες που έσωσαν κόσμο στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη, μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η κα Ιωάννα που ταξίδευε με την κόρη της και το εγγόνι της περιέγραψε τη νύχτα της φρίκης: «Ακούσαμε ένα μπαμ κι άρχισε να φεύγει το βαγόνι, να αναποδογυρίζει, δεν ξέρω. Εκείνη την ώρα μας πέταξε όλους, τσιρίζαμε, φάγαμε γυαλιά, δεν ξέραμε τι γινόταν. Κι όταν ανοίξαμε τα μάτια μας, ας πούμε, γιατί δεν ξέραμε τι γινόταν, είδαμε καπνούς, σκοτάδι κι ένας πανικός μέσα σε όλο το βαγόνι.

Προσπαθούσαμε να δούμε αν είμαστε καλά, η κόρη μου φώναζε «το μωρό, το μωρό, που είναι το μωρό» και μετά τη φώναξε με το όνομά της, άρχισε να κλαίει και τη βρήκαμε κάτω από το κάθισμα. Μας βοήθησε κι ένα παιδί εκεί και την τράβηξα εγώ κάτω από το κάθισμα, την έδωσα στην κόρη μου, έφυγε από τη μία πλευρά  κι εγώ από την άλλη».

Η κόρη της τάϊζε το μωρό και τη στιγμή της σύγκρουσης, βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του Μιχάλη Κλάψη. «Το μωρό βρέθηκε κάτω από καθίσματα. Έφυγε από τα χέρια της κόρης μου που την τάιζε και βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του παιδιού αυτού που ήταν παραδίπλα μου» εξομολογήθηκε η γιαγιά του βρέφους.

Ο νεαρός φοιτητής επικοινώνησε με την κόρη της, όπως αποκάλυψε η γιαγιά του μωρού στο T-live.

Δες περισσότερα στο βίντεο από τον Alpha:

Διάβασε εδώ επίσης:

Τέμπη: Η καθηλωτική περιγραφή στην Τατιάνα Στεφανίδου – «Θυμάμαι το αγόρι της, της φώναζε “Ιφιγένεια, Ιφιγένεια”»

Περισσότερα Εδω