Στη γερμανική εφημερίδα Bild παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Ρέμος, με αφορμή τις δυο συναυλίες του με την Δέσποινα Βανδή στη Γερμανία, τη χώρα στην οποία μεγάλωσαν και οι δύο όντας παιδιά Ελλήνων μεταναστών.

«Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια», ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής στον δημοσιογράφο Γιώργο Ξανθόπουλο και πρόσθεσε: «Μέναμε στην οδό Anne-Frank-Straße 1, στο Μονχάιμ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη διεύθυνση».

Ο πατέρας του Αντώνη Ρέμου τότε, δούλευε στις κατασκευές και η μητέρα του ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο, ενώ επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη το 1982, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν πλέον 12 ετών.

Ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκε ξανά την πόλη όπου μεγάλωσε έπειτα από 25 χρόνια.

«Ήταν πολύ συγκινητικό: το σπίτι μας, οι γείτονες, η παιδική χαρά μας – ήταν όλα ακόμα εκεί», είπε, προσθέτοντας πως έχει ακόμα επαφές με Γερμανούς παιδικούς του φίλους. «Αν και δεν βλεπόμαστε συχνά, έχω ακόμα βαθιά φιλία με τον Dirk και την αδελφή του Tanja, δύο υπέροχους ανθρώπους».

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη προβλήθηκαν για πρώτη φορά και κάποιες φωτογραφίες από όταν ο Αντώνης Ρέμος ήταν ακόμη πέντε ετών και έμενε στη Γερμανία.

Μετά τις συναυλίες με την Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, που πρόσφατα παρουσίασε το music video της νέας του επιτυχίας «Ρωτάνε», θα κάνει συναυλίες στην Αμερική, έχοντας μαζί του την Josephine, ενώ θα ακολουθήσει η καλοκαιρινή του περιοδεία ανά την Ελλάδα

Περισσότερα Εδω