Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα εδώ και λίγο διάστημα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Αδαμόπουλου, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE.

Τον Χρήστο Αδαμόπουλο τον γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor, ο οποίος ήταν στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να παραμείνει αρκετό καιρό στο μουσικό σόου, αφού ήταν από τις καλύτερες φωνές στην ομάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η νεαρή ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο πρόσφατα εθεάθησαν σε γνωστό μαγαζί του Χαλανδρίου.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αλλά και στη σχέση τους, η οποία ξεκινήσει να μετρά μόλις λίγους μήνες.

Η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά την Θαλασσινή Μποσταντζόγλου ήταν στη σειρά του ΣΚΑΙ, «Γλυκάνισος» όπου υποδυόταν την Μαργαρίτα Ζαφείρη.

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και κυρίως στο Tik Tok, όπου δημοσιεύει καθημερινά βίντεο, στα οποία τραγουδά αγαπημένα του τραγούδια, ενώ μας δείχνει και στιγμές της καθημερινότητάς του.

 

@chris.george.adams Είναι ο έρωτας Τόσο δυνατός Σήκωσες βουνά Σε λυγίζει αυτός #fyp #foryou #foryoupage #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Christos G. Adamopoulos
@chris.george.adams Μια ελπίδα θα με πάρει απ’ το χέρι Θα με πάρει αγκαλιά να σηκωθώ. #fyp #foryou #foryoupage #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Christos G. Adamopoulos
@chris.george.adams 12 points for greece .. 🇬🇷 #eurovision2024 #gogreece #marinasatti ♬ original sound – Eurovoxx

Φωτογραφίες: Instagram

//www.tiktok.com/embed.js

Περισσότερα Εδω