Ο τεχνικός του Ηρακλή, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε ενόψει του αγώνα του «Γηραιού» με την Ακαντέμικ Πλόντβιβ, στο πρώτο ματς των προκριματικών γύρων του FIBA Europe Cup.

«Η κλήρωση ήταν καλή για τον Ηρακλή. Έχουμε απέναντί μας μια βουλγάρικη ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σαφή εικόνα, γιατί είναι μια ομάδα που τώρα φτιάχνεται. Είναι η πρώτη φορά που παίζει στην Ευρώπη και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν ζητήσει να φιλοξενήσουν τη «φούσκα», που, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί. Μεσολαβεί μεγάλο διάστημα μέχρι αυτούς τους αγώνες» είπε ο 56χρονος προπονητής.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ σε περίπτωση που καταφέρουν οι Θεσσαλονικείς να περάσουν στον «τελικό», θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Ντνίπρο-Τρεφλ Σοπότ με φόντο την είσοδο στους ομίλους.

«Εμείς αυτό που θέλουμε, άσχετα από τον αντίπαλο είναι να ετοιμαστούμε και να έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας, που χρειάζεται για ένα τέτοιο παιχνίδι και ενδεχομένως και για το επόμενο, που θα χρειαστεί, ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους, που είναι ένας πρώτος στόχος για την ομάδα. Φέτος το FIBA Europe Cup είναι πάρα πολύ δυνατό και νομίζω ότι η συμμετοχή στους ομίλους θα είναι σημαντική εμπειρία για την ομάδα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο, από τον πρώτο αγώνα μέχρι όπου φτάσει» τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, που θα βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στον πάγκο του Ηρακλή.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Περισσότερα Εδω