Μοιράσου το αρθρο!

Αποστολίδης

ΣΚΙΑΘΟΣ : Ο τραγουδιστής και καλλιτέχνης Ζαφείρης Μελάς απόλαυσε την παραδοσιακή κουζίνα του εστιατορίου ‘’ΜΟΥΡΑΓΙΟ  ‘’ και η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που ένιωσε σαν το σπίτι του -Ανταπόκριση :Γιάννης Αποστολίδης

 

Μεγάλες στιγμές Ελληνικού ρεπερτορίου στην Σκιάθο με τον τραγουδιστή Ζαφείρη Μελά να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σκιάθο μαζί με την οικογένεια του .

Τι να πεί και τι να γράψει κάποιος… για το λαϊκό τραγουδιστή της καρδιάς μας …Ζαφείρη Μελά που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα τραγούδια του και ο πηγαίος χαρακτήρας του ανεβάζει ακόμη την δημιουργία του .

Ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε στην Σκιάθο για διακοπές, και επισκέφτηκε τον φίλο του Ντίνο Πολύμερο στο εστιατόριο ΜΟΥΡΑΓΙΟ και απόλαυσε την παραδοσιακή κουζίνα του .Η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη …που ο Ζαφείρης Μελάς στο αποχαιρετισμό του άκουσε ..λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να αντέξω το χωρισμό …και κάθε απόγευμα θλιμμένο σε θυμάμαι …η αγκαλιά και η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που ένιωσε σαν το σπίτι του .

Ο Ζαφείρης Μελάς που ήταν μαζί με την γυναίκα του ,και την κόρη του ,ευχαρίστησε τον Ντίνο για το υπέροχο γεύμα του ,και τον κάλεσε με την σειρά του να ξαναβρεθούν στην Αθήνα .

 

Περισσότερα Εδω