Μοιράσου το αρθρο!

 

 

ΣΚΙΑΘΟΣ:Το mega sailing yacht 50m Baracuda Valletta του Εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου δεσπόζει στίς παραλίες Αγία Παρασκευή Πλατανιάς -Μάραθα Αποκλειστικό :Γιάννης Αποστολίδης

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ :Γιάννης Αποστολίδης

ΣΚΙΑΘΟΣ:Ένα απο τα καλύτερα sailing yacht το 50m BARACUDA βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο νησί ,και απολαμβάνουν οι υψηλοί καλεσμένοι του ,τις χλιδάτες παροχές του. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ιστιοφόρο που έριξε άγκυρα ανοιχτά της παραλίας Αγίας Παρασκευής.Το Baracuda Valletta το οποίο ανήκε στον εφοπλιστή Γιώργο Οικονόμου και ήταν προς πώληση στην τιμή των 18.9 εκατ.ευρώ είναι ένας θρύλος στην Σκιάθο γιατί έρχεται πολλά χρόνια,και οι ντόπιοι γνωρίζουν τον μεγαλοεφοπλιστή και την οικογένεια του.
Το μήκος του είναι 50 μέτρα και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήµης Έλληνα σχεδιαστή Γιώργου Βαφειάδη και του Βρετανού αρχιτέκτονα Τζον Πόουσον. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, η τιμή ενοικίασής του ήταν 185.000€την εβδομάδα.

Ο Γιώργος Οικονόμου διαθέτει και βίλα στην περιοχή Πλατανιάς μαζί με πληθώρα άλλους μεγάλους εφοπλιστές που τα καλοκαίρια συναντιούνται στην Σκιάθο ,και περνάνε μαζί -τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Περισσότερα Εδω