Μοιράσου το αρθρο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ:Γιάννης Αποστολίδης

Η εφημερίδα ‘’Πρώτο Θέμα ‘’της Κυριακής με δημοσίευση της αναφέρει τα πολυτελή mega yachts που κυκλοφορούν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα-Τιμητική εχει η Σκιάθος :Ρεπορτάζ απο Βασίλη Γούλα & Γιάννη Αποστολίδη

 

 

 

Κάθε καλοκαίρι τα πολυτελή mega yachts εχουν την τιμητική τους, και εκτός απο τα Ελληνικά ταχύπλοα μεγαθήρια της θάλασσας ,υπάρχουν και απο το Εξωτερικό τα mega yacht που πιστά ακολουθούν το γεωγραφικό μας χάρτη.

Κάθε λιμάνι και καημός …όχι δεν ισχύει αυτό το τραγούδι του Πάνου Γαβαλά  και της Ρίας Κούρτη -όταν συναντάς δεμένα στις προβλήτες αυτά τα υπέροχα ντιζαινάτα yachts να κυκλοφορούν ,και να δεσπόζουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι καλεσμένοι τους είναι απο όλο τον κόσμο ,έρχονται με λίαρ τζέτ και τους περιμένουν για να τους ξεναγήσουν σε νησιά, και σημεία σε όλη την Ελλάδα.Προορισμοί κοσμοπολίτικοι με γκλαμουριά ,και πολύ σαμπάνια με χαβιάρι και όλα τα γούστα σε ανέσεις θα βρεις μέσα σε αυτά τα mega luxury yachts που ιδιοκτήτες και οι παρέες τους περνάνε σαν βασιλιάδες.

.

ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ MEGA YACHTS ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

 

Η βασίλισσα των Βορείων Σποράδων φημίζεται για τα yachts της που καταφθάνουν απο την Τουρκία ,Μονακό ,Κάννες ,Ιταλία ,Αμερική ,Αγγλία ,Ισπανία και χώρες της  Αδριατικής θάλασσας .

 

ΤΟ LIONHEART MEGA YACHT ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ

Απο που να αρχίσουμε …και που να τελειώσουμε… όλοι στην Σκιάθο .Το mega yacht 90 m LIONHEART του Sir Philip Nigel Ross Green -είναι  Βρετανός επιχειρηματίας που κύριος μέτοχος και πρόεδρος της εταιρείας λιανικής του Arcadia Group. Ήταν ιδιοκτήτης των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης ρούχων Topshop, Topman και Miss Selfridge από το 2002 έως το 2020.Στην Σκιάθο ήρθε  απο την Ιταλία και αφού πέρασε πρώτα απο το Ντουμπρόβνικ .Έρχεται πάνω απο μια δεκαετία στις Σποράδες ,και στην Σκιάθο στις Κουκουναριές και Μάραθα κάθετε μια εβδομάδα και το πρόγραμμα του δεν το αλλάζει.

ΤΟ MEGA YACHT ILLUSION V ΤΟΥ ΜΠΡΕΤ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΑΛΟΣ ΣΤΑ ΜΑΡΑΘΑ

Το Illusion V ανήκει στο Brett Alexander Palos και είναι ένα πολυτελή yacht αξίας 45 εκατομμύριων δολαρίων και είναι αδελφάκι του Lionheart του Φίλιπ Γκρίν αφού είναι ο γιός του -και κάνουν μαζί κοινές διακοπές .

ΤΟ MEGA LUXURY YACHT ZEUS ΤΟΥ JOHN CHRISTODOULOU ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΓΚΡΙΑ

Το δημοφιλή 90 m mega yacht ZEUS του Ελληνοκύπριου John Christodoulou βρίσκεται στο νησάκι Τσουγκριάς και οι υψηλοί καλεσμένοι του απο το Λονδίνο κολυμπούν στα γαλαζοπράσινα νερά.Πολλές φορές έκατσαν στο private χώρο του ομώνυμου beach bar Tsougrias του Γιώργου Οικονόμου ,και της γνωστής οικογένειας Λαζαρίδη απολαμβάνοντας φαγητό δια χειρός chef Κώστα Πετρίδη ,και δροσερά κοκταίηλ .

ΤΟ FOREVER ΤΟΥ JAKOB MAHREN ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ

Απο τους ποιό γνωστός στην Σκιάθο « ο βασιλιάς των ακινήτων» ο Αυστριακός Jakob Mahren με το Forever mega yacht 45 m που κυκλοφορεί μεταξύ  Σποράδων  και Πηλίου.Διαθέτει και βιλλα πάνω στο κύμα στην Ξυνόβρυση ( Ποτιστικά ) Πηλίου και γνωρίζει όλη την περιοχή .
Τώρα το mega yacht Forever ταξιδεύει προς Μύκονο ,και Αντίπαρο με τους ευρωπαίους καλεσμένες του.

Περισσότερα Εδω