Ώρα 07.00’ π.μ.

Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες

Ώρα 10.15’π.μ.

Προσέλευση των επισήμων

Ώρα 10.30’ π.μ.

Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας εντός του Ιερού Ναού από τηνκ.ΣαββινίδουΔημητρία, εκπαιδευτικό του 1ουΝηπιαγωγείου Σοφάδων .

Ώρα 10.45’ π.μ.

Μετάβαση στο μνημείο Ηρώων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, γύρω από το οποίο θα παραταχθεί τιμητική ομάδα από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Γενικού Λυκείου, Τ.Ε.Ε. καθώς και οι

κάτοικοι   της πόλης.

Πρωτεύουσα θέση θα καταλάβουν οι ανάπηροι και τραυματίες πολέμου, πολεμιστές του 1940-41, οι σύλλογοι και τα αναγνωρισμένα σωματεία της πόλης με τις σημαίες τους.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει κατάθεση στεφανιών χωρίς προσφώνηση εκ μέρους μου, ως εκπροσώπου του Δήμου και εκπροσώπου της Εθνικής Αντίστασης, των κ.κ. Διοικητών Αστυνομικού Τμήματος & Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σοφάδων, Προέδρων Αναπήρων & Θυμάτων Πολέμου, Κομμάτων & Πολιτικών Νεολαιών, Συλλόγων, Σωματείων, Σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης κ.λ.π.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής σε μνήμη των Ένδοξων Νεκρών – Εθνικός Ύμνος.

Καλούνται να παραστούν οι κ.κ. Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σοφάδων, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων, οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων, Δημοτικών κ.λ.π. Υπηρεσιών με το προσωπικό τους, οι Καθηγητές και Δάσκαλοι με τους μαθητές των Σχολείων τους, τα Διοικητικά Συμβούλια των αναγνωρισμένων Συλλόγων & Σωματείων με τα μέλη τους και οι κάτοικοι του Δήμου.

Ώρα 11.45’ π.μ.

Παρέλαση επί της οδού Κιερίου, ως εξής:

Ανάπηροι & Τραυματίες πολέμου, μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων,  Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Σοφάδων, Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής, 1ου ΕΠΑΛ, Γενικού Λυκείου,Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι,Φιλαρμονική του Δήμου.

Τελετάρχης ορίζεται η κ.Γαλάνη Ελένη,  υπάλληλος του Δήμου Σοφάδων.

Περισσότερα Εδω