Το πρόβλημα της μη λειτουργίας των κολυμβητηρίων της πόλης του Βόλου, αναδεικνύει με παρέμβασή του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ύστερα και από την πρόσφατη διακοπή λειτουργίας της μοναδικής πισίνας που λειτουργούσε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Ο κ. Μεϊκόπουλος στην παρέμβασή του μεταξύ άλλων αναφέρει: “Από το Νοέμβριο του 2023 έχουμε επισημάνει προς κάθε κατεύθυνση και με κάθε πρόσφορο μέσο, εντός και εκτός Βουλής, την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού και ιδιαιτέρως τη διαρκή αδιαφορία προς τα κολυμβητικά σωματεία της πόλης από τον Δήμαρχο.

Το κλείσιμο της μοναδικής, εν λειτουργία, 50αρας πισίνας της πόλης στο κολυμβητήριο “Β. Πολύμερος” που εξυπηρετούσε τις ανάγκες του συνόλου των αθλητών και των αθλητριών του Βόλου αποτελεί ίσως την τελευταία πράξη ενός αήθους σχεδίου συρρίκνωσης και εξόντωσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή μας.

Ενδεικτική της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής είναι και η από 31/01/2024 (Αρ.Πρωτ. ΓΓΑ/3020) Απάντηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε σχετική Ερώτησή μας. Σύμφωνα με το έγγραφο, η από 12/01/2021 Προγραμματική Σύμβαση που συνάφθηκε μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και Δήμου Βόλου για προμήθεια υλικών και αναβάθμιση αθλητικών χώρων του Δήμου κόστους 502.820 ευρώ, «δεν εκτελέστηκε με ευθύνη του Δήμου Βόλου».

Καθιστούμε σαφές ότι στεκόμαστε δίπλα αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας και εκφράζουμε τη σφοδρή εναντίωσή μας στις μεθοδεύσεις του κ. Μπέου να εξαφανίσει κάθε αθλητικό σωματείο που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Περισσότερα Εδω

//platform.twitter.com/widgets.js(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω