Ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης μετέβη νωρίς, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, στο Αεροδρόμιο της 110 Π.Μ. στην υποδοχή του Αγίου Φωτός και έλαβε την ευλογία του.

Στη συνέχεια, παρέστη στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου, η οποία τελέστηκε από τον Εφημέριο π. Γεώργιο. Εκατοντάδες πιστοί συμμετείχαν στις Ιερές Ακολουθίες, αναφωνώντας το «Χριστός Ανέστη» και ανταλλάσσοντας ευχές για Υγεία και Αγάπη.

Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε ο δήμαρχος με τους παρευρισκόμενους μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας «για Αγάπη, Ειρήνη, Υγεία και Αισιοδοξία, που συμβολίζει το Αναστάσιμο Φως».

 

 

Στην Αναστάσιμη Λειτουργία παρευρέθηκαν, ακόμη, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Γκανάτσιος, καθώς και ο Πρόεδρος και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου Μιχάλης Γκουντής και Νίκος Ζέβλας.

Τέλος, με ρίψη εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων, με ευθύνη του Δήμου Τεμπών, ολοκληρώθηκε ο εορτασμός του ελπιδοφόρου μηνύματος της Αναστάσεως.

Ο δήμαρχος με το πέρας της τελετής, δήλωσε: «Εύχομαι από καρδιάς στους συνδημότες μου, αλλά και σε όλο τον κόσμο η Ανάσταση του Χριστού να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής με υγεία, αισιοδοξία και όραμα για τον τόπο μας! Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω