Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Ευριπίδη στην εκπομπή Breakfast@Star.

Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη για την καριέρα της στο μόντελινγκ, ενώ αναφέρθηκε και στο GNTM, υποστηρίζοντας πως είναι ένα πολύ καλό concept.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ το 1995, την χρυσή εποχή των ’90s που έβγαζε πολύ ωραία κορίτσια, με πολύ ωραίο λόγο και η κάθε μια ήταν τόσο διαφορετική που την θαύμαζες για χρόνια», είπε αρχικά η μελαχρινή καλλονή. 

«Έχω κάνει αποδελτίωση πάρα πολλά χρόνια. Υπήρχε η εποχή που πληρώναμε γραφεία τύπου μηνιαίως για να μας στέλνουν όλη την αποδελτίωση στο σπίτι για να ξέρουμε τι γράφεται για εμάς, όπου κάθε μήνα ερχόταν ένας μεγάλος φάκελος και είχε από το τι αναφέρεται για εσένα μέχρι φωτογραφίες σου» πρόσθεσε η Άντζελα Ευριπίδη.

Σχετικά με το αν θα παρότρυνε ένα νέο κορίτσι να ασχοληθεί με το μόντελινγκ κάνοντας την αρχή από το GNTM, η Άντζελα Ευριπίδη δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να αναδείξει τα μοντέλα και είναι μία πολύ καλή εμπειρία. Μέσα στο GNTM, έχει παραγωγή, έχει concept, που ούτε στην πραγματικότητα δεν τα ζεις».

Περισσότερα Εδω