Νέα προβλήματα προέκυψαν στους πράσινους, καθώς η σημερινή προπόνηση της ομάδας ολοκληρώθηκε με πέντε απουσίες για το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, το «τριφύλλι» προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο τεχνικός των πράσινων, Δημήτρης Πρίφτης, είδε τους Οκάρο Γουάιτ και Νεοκλή Αβδάλα να προσθέτουν τα ονόματα τους δίπλα σε αυτά των απόντων Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης μετά την επέμβαση που έκανε για το πρόβλημα που είχε στα ιγμόρεια.

Ο Γουάιτ έμεινε προληπτικά εκτός προγράμματος, λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, όπως και ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Την ίδια στιγμή, εκτός ήταν και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των δύο αγώνων με την Τουρκία στις 25 και 28 Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω