Ο Φιλανθρωπικός  και Πολιτιστικός Σύλλογος στα πλαίσια των δράσεων του, διοργανώνει  την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 – 13:00 στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazar σε συνεργασία  με τα 1ο – 2ο – 3ο Δημοτικά Σχολεία  και το Γυμνάσιο Αμπελώνα. Η εκδήλωση είναι παράλληλη με τον 9ο ποδηλατικό γύρο που διοργανώνει  ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» στα πλαίσια της συνεργασίας για την διάδοση του Εθελοντισμού, της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Αλληλεγγύης.

Στο Πασχαλινό Φιλανθρωπικό  Bazar  θα διατίθενται Πασχαλινές Λαμπάδες , Πασχαλινά διακοσμητικά  κ.α  που είναι χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών/τριων των σχολείων που συμμετέχουν στην δράση.

Παράλληλα θα υπάρξουν και ιδιώτες που θα διαθέσουν προς πώληση  τις Πασχαλινές δημιουργίες τους  και θα προσφέρουν  μέρος των εσόδων για τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες όπως επίσης τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας  που αγκάλιασαν αυτή την δράση εθελοντισμού και Αλληλεγγύης .

Τα έσοδα από την πώληση των Πασχαλινών ειδών θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων , που θα δοθούν στις ευάλωτες οικογένειες του Αμπελώνα, μαζί με τρόφιμα ποδυ θα συγκεντρωθούν από προσφορές επιχειρήσεων  αλλά και ιδιωτών.

Σας καλούμε να προμηθευτείτε  τις Πασχαλινές λαμπάδες και τα Πασχαλινά σας δώρα  από τις χειροποίητες δημιουργίες  των μαθητών/τριων των σχολείων μας.

Σας καλούμε  να στηρίξετε  την προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές/τριες  για να συμμετάσχουν σε μία δράση Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης.

Σας καλούμε να στηρίξετε τις προσπάθειες που καταβάλει ο σύλλογος  για να βοηθήσει ευάλωτες οικογένειες  που δυστυχώς υπάρχουν στον Αμπελώνα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω